Clémence Poésy

Povolání:
Rodné jméno:
Clemence Guichard
Národnost:
Věk:
37
Narození:
30.11. 1982, Meudon, Hauts-de-Seine, Francie
 

 

Životopis (biografie):

filmografie:
1) Tender Interface (2007)(pre-production)
2) Grand Meaulnes, Le (2006)(post-production)
4) "Revelations"(2005)(mini)TV series ... E.C.
5) Gunpowder, Treason & Plot (2004)(TV) ... Mary, Queen of Scots
6) Bienvenue chez les Rozes (2003) ... Magali
7) Carnets d'ados - La vie quand même (2003) (TV) ... Jessica
8) Olgas Sommer (2002) ... Olga
9) Tania Boréalis ou L'étoile d'un été (2001) (TV) ... Maguy
10) Petite soeur (2001) ... Anna
11) "Monos, Les"
.....zobrazit více 


Novinka
Hodnotil/a jsem
Chci vidět
Komentoval/a jsem
Mám ve filmotéce
Kliknutím na plus můžete film ohodnotit, okomentovat, přidat do filmotéky nebo do chci vidět
 
Na první pohled, vidíte zda jste film hodnotili, komentovali, máte ve filmotéce nebo jej chcete vidět.
 
 
Filmografie: (řadit dle: roku | hodnocení)
Herečka:
2020 
Vaše hodnocení:
minih162381 ResistanceResistance ... Emma [37] n
 
Vaše hodnocení:
minih174589 TenetTenet [37] n
2019 
Vaše hodnocení:
minih166381 Le milieu de l'horizonLe milieu de l'horizon ... Cécile [36] n
2017 
Vaše hodnocení:
minih149859minih149859 Finální portrétFinální portrét ... Caroline [34] n
 
Vaše hodnocení:
minih158554 Tito e gli alieniTito e gli alieni ... Stella [34] n
2016 
Vaše hodnocení:
minih151065 7 minuti7 minuti ... Hira [33] n
 
Vaše hodnocení:
minih147101minih147101 I dva jsou rodinaI dva jsou rodina ... matka [33] n
2015 
Vaše hodnocení:
minih138884 Le Grand JeuLe Grand Jeu ... Laura [32] n
 
Vaše hodnocení:
minih140913minih140913 The Ones BelowThe Ones Below ... Kate [32] n
2013 
Vaše hodnocení:
minih102838minih102838 Mr. Morgan's Last LoveMr. Morgan's Last Love ... Pauline [30] n
2012 
Vaše hodnocení:
minih98312minih98312 KapsleKapsle [29] n
 
Vaše hodnocení:
minih89083minih89083 Ptačí zpěvPtačí zpěv [TV minisérie] ... Isabelle [29] n
2011 
Vaše hodnocení:
minih62483minih62483 Harry Potter a Relikvie smrti – část 2Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 ... Fleur Delacour [28] n
 
Vaše hodnocení:
minih81962minih81962 Johanka v zajetíJohanka v zajetí ... Johanka z Arcu [28] n
2010 
Vaše hodnocení:
minih67876minih67876 127 hodin127 hodin ...  Rana [27] n
 
Vaše hodnocení:
minih53707minih53707 Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 ... Fleur Delacour [27] n
 
Vaše hodnocení:
minih69312minih69312 Lullaby for PiLullaby for Pi ... Pi [27] n
 
Vaše hodnocení:
minih52784minih52784 Super DrbnaSuper Drbna [TV seriál] ... Eva Coupeau n
2009 
Vaše hodnocení:
minih66535minih66535 HeartlessHeartless ... Tia [26] n
 
Vaše hodnocení:
minih65830minih65830 Svatební dortSvatební dort ... Bérengère [26] n
2008 
Vaše hodnocení:
minih45750minih45750 V BruggáchV Bruggách ... Chloë [25] n
2007 
Vaše hodnocení:
minih46992minih46992 Poslední gangPoslední gang ... Julie [24] n
 
Vaše hodnocení:
minih58982minih58982 Vojna a mírVojna a mír [TV minisérie] ... Nataša Rostovová [24] n
2006 
Vaše hodnocení:
minih51092minih51092 Kouzelné dobrodružství / Velký MolnKouzelné dobrodružství / Velký Moln ... Yvonne De Galais [23] n
 
Vaše hodnocení:
minih71073 Sans moiSans moi ... Lise [23] n
2005 
Vaše hodnocení:
minih37109minih37109 Harry Potter a Ohnivý pohárHarry Potter a Ohnivý pohár ... Fleur Delacour [22] n
2004 
Vaše hodnocení:
minih54299minih54299 Spiknutí střelného prachuSpiknutí střelného prachu [TV film] ... Marie, skotská královna [21] n
2003 
Vaše hodnocení:
minih48094minih48094 Carnets d'ados - La vie quand mémeCarnets d'ados - La vie quand méme [TV film] ... Jessica [20] n
 
 
 
Finální portrét (2017) Clémence Poésy 127 hodin (2010) V Bruggách (2008) V Bruggách (2008)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166329
Osobností: 661018
Fotografií: 646015
Plakátů: 310959
Obsahů a biografií: 152986
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

V zámku a podzámčí (1981) [TV fi...

V zámku a podzámčí
Plejáda skvostných herců   zdobí tento televizní film   Ludvíka Ráži. Jana   Brejchová je herečka par   excellence a rolí zámecké   paní více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Pomalu plynoucí fantasy   pohádka se zajímavou   stylizací a slušnými   efekty. Knížecí dcera   hezká, žádné ufňukané   ořezávátko, "drak" mne více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Cats (2019)

Cats
Měla jsem trochu obavu   vrhnout se na Cats, které   jako jeden z mála muzikálů   nemám naposlouchané,   zvláště po tom, co si na   nich smlsl více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Studená válka (2018)

Studená válka
Moc dobrý a poučný film   oscarového režiséra   Pawlikowskiho. Má to náboj a   přesně nadávkovanou míru   syrovosti ale přece jen se   trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Vražedný tanec (1990)

Vražedný tanec
Umírají tanečníci z   taneční školy, inspektor   hledá důkazy proti Wolfovi,   které k němu vedou, divák   si je jistý, že ten Delon   vraždí více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.103/0.081