Bruce Willis

Povolání:
Rodné jméno:
Walter Bruce Willis
Národnost:
Věk:
65
Narození:
19.3. 1955, Idar-Oberstein, Porýní-Falc, NSR
 

 
Na této stránce je podrobně napsáno v jakém časopise se o daném herci psalo, kde a kdy.



Cinema:
Ročník: 1991číslo: 2strana: 5 
 číslo: 3strana: 44 
 číslo: 4strana: 3 
  strana: 10 
Ročník: 1992číslo: 3strana: 6 
  strana: 38 
 číslo: 10strana: 8 
 číslo: 11strana: 1 
  strana: 7 
  strana: 36 
 číslo: 12strana: 97 
Ročník: 1993číslo: 6strana: 6 
 číslo: 10strana: 46 
  strana: 48 
 číslo: 12strana: 40 
  strana: 42 
Ročník: 1994číslo: 1strana: 7 
  strana: 36 
 číslo: 4strana: 10 
 číslo: 5strana: 9 
 číslo: 6strana: 35 
 číslo: 7strana: 10 
  strana: 37 
  strana: 38 
  strana: 39 
 číslo: 10strana: 8 
 číslo: 11strana: 12 
Ročník: 1995číslo: 1strana: 66 
 číslo: 5strana: 9 
 číslo: 9strana: 9 
 číslo: 11strana: 10 
  strana: 39 
 číslo: 12strana: 11 
  strana: 38 
Ročník: 1996číslo: 3strana: 15 
 číslo: 4strana: 62 
 číslo: 5strana: 17 
  strana: 22 
  strana: 44 
 číslo: 7strana: 10 
 číslo: 9strana: 11 
 číslo: 10strana: 10 
  strana: 11 
  strana: 12 
 číslo: 11strana: 15 
  strana: 17 
Ročník: 1997číslo: 2strana: 33 
 číslo: 3strana: 12 
 číslo: 7strana: 34 
 číslo: 10strana: 12 
 číslo: 11strana: 94 
 číslo: 12strana: 25 
  strana: 126 
Ročník: 1998číslo: 1strana: 12 
 číslo: 3strana: 11 
 číslo: 5strana: 13 
 číslo: 6strana: 13 
 číslo: 7strana: 12 
  strana: 38 
 číslo: 8strana: 10 
Ročník: 1999číslo: 2strana: 1 
  strana: 111 
 číslo: 4strana: 42 
 číslo: 7strana: 15 
 číslo: 11strana: 15 
 číslo: 12strana: 19 
Ročník: 2000číslo: 2strana: 156 
 číslo: 3strana: 20 
 číslo: 4strana: 87 
 číslo: 7strana: 20 
 číslo: 8strana: 16 
 číslo: 10strana: 24 
 číslo: 11strana: 160 
 číslo: 12strana: 2 
  strana: 9 
Ročník: 2001číslo: 1strana: 23 
  strana: 68 
 číslo: 10strana: 22 
 číslo: 11strana: 29 
 číslo: 12strana: 68 
Ročník: 2002číslo: 8strana: 17 
Ročník: 2003číslo: 5strana: 52 
Ročník: 2004číslo: 10strana: 49 
Ročník: 2005číslo: 3strana: 23 
 číslo: 4strana: 13 
  strana: 15 

Premiere:
Ročník: 2000číslo: 3strana: 96 
 číslo: 12strana: 22 
Ročník: 2001číslo: 1strana: 1 
  strana: 27 
  strana: 66 
 číslo: 10strana: 18 
  strana: 22 
Ročník: 2002číslo: 1strana: 16 
 číslo: 3strana: 16 
 číslo: 4strana: 1 
  strana: 32 
 číslo: 8strana: 15 
 číslo: 9strana: 28 
 číslo: 11strana: 16 
 číslo: 12strana: 16 
Ročník: 2003číslo: 4strana: 15 
 číslo: 5strana: 27 
 číslo: 12strana: 28 
Ročník: 2004číslo: 5strana: 24 
Ročník: 2005číslo: 5strana: 18 
Ročník: 2006číslo: 4strana: 9 

Filmový přehled:
Ročník: 1991číslo: 7strana: 29 
 číslo: 11strana: 6 
Ročník: 1993číslo: 7strana: 24 
Ročník: 1996číslo: 5strana: 10 
Ročník: 2000číslo: 4strana: 6 

Blesk magazín:
Ročník: 2009číslo: 14strana: 16 

Česká televize:
Ročník: 1994číslo: 43strana: 21 
 číslo: 45strana: 20 

Film jam:
Ročník: 1997číslo: 2strana: 50 
Ročník: 1998číslo: 7strana: 32 
  strana: 33 

Filmograf:
Ročník: 1997číslo: 1strana: --- 

Multichoice:
Ročník: 1996číslo: 5strana: 6 

Premiéra:
Ročník: 1993číslo: 10strana: 1 
  strana: 27 

Premiere-CD:
Ročník: 2000číslo: 1strana: --- 
 číslo: 9strana: --- 
Ročník: 2001číslo: 1strana: --- 

Spy:
Ročník: 1999číslo: 20strana: 15 
 číslo: 21strana: 23 
  strana: 24 
 číslo: 26strana: 6 
 číslo: 27strana: 31 
  strana: 58 
 číslo: 28strana: 4 
  strana: 8 
  strana: 66 
 číslo: 30strana: 19 
 číslo: 31strana: 50 

Totalfilm:
Ročník: 2000číslo: 5strana: 30 
 číslo: 6strana: 31 
  strana: 44 

TV Duha:
Ročník: 1994číslo: 46strana: 1 

Videoplus:
Ročník: 1993číslo: 10strana: 1 
  strana: 3 
Ročník: 1994číslo: 4strana: 9 
 číslo: 6strana: 8 
 číslo: 8strana: 9 
 číslo: 10strana: 20 
Ročník: 1996číslo: 1strana: 9 
 číslo: 5strana: 8 

Videorevue:
Ročník: 1994číslo: 8strana: 45 
 číslo: 10strana: 1 
  strana: 4 


 

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

17:00 - 17:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh liščí rodiny

16:30 - 17:25

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:20

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166366
Osobností: 661032
Fotografií: 646602
Plakátů: 311197
Obsahů a biografií: 153053
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Účastníci zájezdu (2006)

Účastníci zájezdu
Vím, že Michal Viewegh je   považován za ikonu naší   porevoluční literatury ale   já jeho knihy ani scénáře   dvakrát nemusím. Vždy mi to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Otevřený kruh (1973) [TV inscena...

Otevřený kruh
Velmi vydařená životopisná   inscenace Marie   Poledňákově. Sestava   našich elitních herců té   doby podala vesměs hodně   nadprůměrné výkony více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bruce Willis

Willis Bruce

Naposled navštívené:
Bruce Willis

Willis Bruce

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.118/0.102