ohodnotit

Suburra

Další název:
Krvavé předměstí
Žánr:
Země:
Rok:
2015
Délka:
123 minut
Premiéra v ČR:
3.3.2016

Komentáře k filmu Suburra

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 8
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2016
Krásný film - surový, bez   skrupulí, bez citu i s   množstvím enormního citu,   napjatý, nepředvídatelný,   destruktivní i posilující,   můj veliký favorit. Co víc   chcete slyšet... Nevím,   proč jsem měla podobné   pocity, jako u   "Victoria" (2015),   velmi se mi líbila vsuvka   cikánského gangu, opravdu   povedený film, plný   temperamentních osob.
brizaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.2.2016
Nic naplat, tohle taloši   prostě umí. Nostalgicky   vzpomínám na to, jak jsme s   papá sledovali Chobotnici...   :) Tady bylo všechno. Prachy,   drogy, vraždy, zkorumpovaní   politici. Jen mě mrzí, že   vraždička cigánskýho bosse   nebyla mnohem, ale mnohem   detailnější. Díky hoši a   10*
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2016
Oproti seriálu Gomorra   lepší o 70% jak hereckým   obsazením a jejich výkony   tak scénářem a   napětím.Působí realisticky   a drsně jak u pravé mafie s   tím rozdílem že tady ty nej   hajzlové nakonec dostanou co   si zaslouží,závěr filmu a   vyřizování účtů je   úplně nej.
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2015
Výborný mafiánský snímek
Pro mě jedno z největších   letošních filmových   překvapeních.Moderní   mafiánský film o výnosném   byznysu posvěcený   parlamentem,církví a   několika mafiánskými   rodinami.Když někteří   členové klanů jednají   neuváženě,apokalypse nikdo   nezabrání.
Výborný   soundtrack s hudbou M83 a   strhující tempo.V rámci   žánru je Suburra skvělý   film.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2016
Nefalšovaný, drsný a   reálný pohled na to jak to   chodí a jak   "pracuje" mafie v   Itálii. Zaplést se s těmi   nesprávnými se může   přihodit raz dva a jak vidno   chapadla mafie šahají aš do   nejvyších sfér, takže   před ní se neschová nikdo.   Film v mnohém připomíná   seriál Gomorra, který také   zčásti točil režisér   tohoto drsného snímku.
Jiftach
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.8.2016
Film je zajímavý a popisuje   věci, které jsou mnohým   lidem skryty a ani je   nenapadne, že něco takového   existuje všude. V menší   míře i v našich   končinách. Pokud jde o   zpracování, přijde mi film   trochu zdlouhavý,   rozvláčný a očekávaná   apokalypsa na konci filmu.....   nuda, nuda zahalená kapkami   deště. Hudba výborná a 7   hvězd dávám za některé   překvapivé okamžiky. ;)
sicco
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.3.2016
nuda
strasna nuda,clovek nevi   jestli odejit nebo si zaonout   tetris na mobilu..
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.3.2016
Nuda v Římě
Suburra. Naprosto   přereklamovaná záležitost.   Podprůměrný krimi snímek s   otřesnou muzikou kterou snad   skutečně složil nějaký   feták v   "perníkovém"   tranzu. Roztahaná nudná   podíváná která popisuje   obecná italská klišé o   tom, že :1. Zemi řídí   gangy (rodiny).2.   Zkorumpovaní politici   středního věku jsou na   lolitky.3 Katolická církev   je chtivá a nenasytná, což   známe i z našich končin,   že...Akce pramálo.   Amatérská přestřelka tří   jedinců v obchodním centru   která navíc nekončí smrtí   ani jednoho z nich... Poté   ještě ve snímku několik   výstřelů zazní, ale jedná   se v podstatě o   exekuce.Žádná automobilová   honička,žádné rvačky jen   pletichy, vyhrůžky a   žvanírna.Pochopit proč je   film označen jako thriller je   samo o sobě detektivka ,   protože jediné mrazivé   napětí je pouze v tom,   jestli nám režisér ukáže   tvář herce který ztvárnil   papeže..Zlatý seríál   Chobotnice. Dávám jednu   hvězdičku ale i to se mi   zdá až příliš...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41114minih41114Ty, ty, ty, Moneti! (1996) [TV inscenace] 
Ty, ty, ty, Moneti! n
minih28588minih28588Mandolína kapitána Corelliho (2001) 
Captain Corelli's Mandolin n
minih85138minih85138Útěk z MS-1 (2011) 
Lockout n
minih11485minih11485Likvidátor (1996) 
Eraser n
minih36644minih36644Liga výjimečných (2003) 
The League of Extraordinary Gentlemen n
minih108741minih108741Dead Shadows (2012) 
Dead Shadows n
minih49763minih49763Strašáci (1988) 
Scarecrows n
minih44958minih44958Sbohem, baby (2007) 
Gone Baby Gone n
minih21253minih21253Transformers (2007) 
Transformers n
minih46693minih46693Sirotčinec (2007) 
El orfanato n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.1 % (59)
7   - curil
7   - FLA
8   - PORTER
8   - Snura
10 - zuzana.shi
8   - karlosphon
7   - red.mann
7   - MildaX
8   - Zimmy871
1   - radegaster
7   - stanko
7   - Kycky
7   - Petak69
8   - luan66
10 - olgab
7   - sfi
8   - ras84
4   - K3
8   - MysteryIll
10 - peter22

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Velká a krás...

17:50 - 18:45

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Letopisy Narnie: Princ Kaspian...

16:35 - 19:30

125 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Poplach v oblacích (1978)

17:05 - 18:55

95 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166392
Osobností: 661068
Fotografií: 647134
Plakátů: 311415
Obsahů a biografií: 153103

Poslední komentáře

Pozdní láska (1962) [TV inscenac...

Pozdní láska
Inscenace, která bude mít   brzy 60let, nás po mnoha   letech uvede mezi smolaře a   chamtivé pracháče ruské   společnosti, podle ruského   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt z vesmíru (1999) [...

Big Ben: Smrt z vesmíru
Tak trochu psychotropní díl   - syn sedláka se s mladou   novinářkou ožerou a   zfetují na keltské hradbě,   on se ráno vzbudí vedle   mrtvé více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Berlínský vzduch (2003)...

Big Ben: Berlínský vzduch
V tomto dílu Ben a Sabrina   vyšetřují mimo svůj   rajón. Tölz vymění za   Berlín, kde musí z lochu   dostat kolegu Pfeiffera   obžalovaného z více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Knoflíkáři (1997)

Knoflíkáři
Problém tohoto filmu je v   tom, že je příliš   nekonzistentní a   nevyvážený. Jednotlivé   příběhy maji tak velmi   rozdílnou kvalitu až to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Kašpárek (1980)

Kašpárek
Jean-Paul Belmondo je můj   velký oblíbenec ale tenhle   film řadím v jeho   filmografii k těm slabším.   Pořád je to sice velmi   slušná více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.132/0.116