ohodnotit

Sniper

Liberty Stands Still

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
96 minut
„Život za život!“

Komentáře k filmu Sniper

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 11
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Překvápko.
Výborně natočený akční   film o jedné zvláštní   pomstě.
Byl to dobrý   napad....pointa příběhu je   dost zajímavá.
Jenom   ten konec jsem takový   nečekal.
Herecké   obsazení je dost dobré.
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2010
Upřimná odpověd natchlo mě   to tenhle snímek podobný   telefoní budce ale   lepší.Odehrává se na pár   místech a točí se to jen   okolo odstřelovače.Moc se mi   snímek zamlouval i WesLey   Snipes
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Celkem jednoduchý, ale   báječně zpracovaný   thriller, odehrávající se   vlastně na jednom místě   (něco podobného jako   Telefonní budka od Joela   Schumachera).
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.10.2011
Americká zbrojní mašinerie   zase jednou vypliva člověka,   který se chce pomstít na   hlavních aktérech zbrojních   zakázek. Pitvání osobnosti   ostřelovače v jednotlivých   rozhovorech není nic moc. A   závěr filmu - sebevražda -   žádná jiná varianta už   ani nepřipadla v úvahu....
LordPagi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Liberty Wallace (Linda   Fiorentino) úspěšně   spolumajitelka společnosti na   výrobu zbraní, zvedla cestou   do kanceláře svůj mobilní   telefón a jeden jediný hovor   změnil její celý život v   peklo. Nebezpečné znějící   hlas ji vyzval aby se   připoutala ke stánku s hot   dogy, nevypínala telefon a   dělala věci, které na ulici   běžně neděláte. Důvod!   Sniperův laserový   zaměřovač míří na její   srdce. Proč má být právě   Liberty obětí jeho touhy po   pomstě?
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2013
Snímek otevírá otázku   legálnosti prodeje zbraní.   Jaká je zodpovědnost   výrobců a prodejců? Je   správné, když se zbraně   bez problémů dostanou mezi   civilisty a děti? Tady se   sniperská puška dostala kam   neměla a zemřela nevinná   dívka. Otec kterého   ztvárnil Wesley Snipes   touží po pomstě. A tak   koná. A ono konání sleduje   tento příběh. Námět je   zajímavý a opírá se tak   trochu o politiku.   Zpracování nikterak   netlačí na pilu, nechává   všemu volný průběh a tak   vzniká trochu reálnost a   pocit diváka, jak se hlavní   postava Liberty Wallace, v   podání Lindy Fiorentino,   úspěšná spolumajitelka   společnosti na výrobu   zbraní cítí. Výsledek   však po chvíli padá do   nudnosti a divákovo   zívnutí. Dramatická   atmosféra sice pomaličku   nabírá na síle, ale prostě   to není ono. Wesley Snipes v   neakční roli a kupodivu mu   sedne jak ulitá. Škoda, že   to nedopadlo lépe.
Vídžej
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.3.2004
Wesley není jenom klaďas,   ale to musíte v tomhle filmu   posoudit vy sami. V Demolition   man to bylo jasné v Bladevi   snad také, ale tady?   Schválně kdo z vás s ním   bude sympatizovat a kdo se   postaví proti němu. Mám asi   divné kamarády, protože se   rozdelili na dva tábory a já   jim říkám:Kašlete na to je   jen film a ještě k tomu   není moc dobrej
Pauleta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.3.2006
Telefonní budka je lepší
Námět filmu je dost podobný   Telefonní budce, vlastně   skoro stejný, ale budka je   podle mě lepší. Sice se tam   toho také moc neděje (co by   se také mohlo dít v jedné   budce), ale má to aspoň   trochu spád. Tohle mi   přišlo dost nudné, ale   není to zas tak špatný   film. Průměr = 5 bodů.
Navíc nevím, proč se u   nás film jmenuje Sniper, tím   spíš, že už existují   jiné filmy s tímto názvem,   které s tímto nemají nic   společného. Ale to sem asi   nepatří.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.11.2011
Průměrný akční thriller u   kterého jsem se prostě   nudil,,,Wesley Snipes je mně   sympatickej,proto nakonec   těch 40%
SvoKar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Asi se nelze dívat na film,   aniž bych na věc neměl   svůj názor. Skoro každý si   může koupit bouchačku,   důvod nebo účel už je jeho   věc, která prodejce   nezajímá. Toho zajímá   zisk.
Film sice je   dost dramatický, ale od   Snipese jsem čekal něco   jiného, což nenaplnil.
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.7.2015
Nesnáším Snipse, který si   navíc hraje na hrdinu. Víc   mu sedí role blbečků ve   kterých se nemusí ani   přetvařovat. Tady je navíc   i trapná kamera a pomatený   děj= ODPAD

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih39314minih39314Vánoční skřítek (2003) 
Elf n
minih154250minih154250Ready Player One: Hra začíná (2018) 
Ready Player One n
minih154234minih154234The Cloverfield Paradox (2018) 
Cloverfield Movie n
minih4911minih4911Caligula (1979) 
Caligula n
minih10893minih10893Krvavý sport (1988) 
Bloodsport n
minih35812minih35812Krajina střelců (2003) 
Open Range n
minih36811minih36811Torque: Ohnivá kola (2004) 
Torque n
minih21347minih21347Třetí princ (1982) 
Třetí princ n
minih46436minih46436Terč (1997) 
Yat goh hiu yan n
minih18679minih18679Sestřičky (1983) 
Sestřičky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.8 % (142)
1   - SvoKar
6   - curil
8   - Justik66
4   - FLA
6   - martin.stu
9   - M.A.G.
7   - ajaajena
6   - PROCESOR
6   - Agostino
7   - georginaa
6   - LenC2
4   - Chrustyn
8   - Bara.40
8   - Pecik
6   - roox
7   - rankinfitc
7   - beneva
7   - emons
7   - vlk1410
6   - catamount

TV Program

ČT1 - Kuchařská pohotovost (2008) [T...

04:30 - 04:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Vzdělání s přidanou hodnotou

04:10 - 04:35

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Popelka (2010) [TV film]

03:20 - 04:45

72 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Pohoda u krbu (2019) [TV pořad...

04:30 - 04:59

2 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166925
Osobností: 662235
Fotografií: 652364
Plakátů: 313693
Obsahů a biografií: 153886

Poslední komentáře

Šelma na svobodě (1959)

Šelma na svobodě
Černobílý francouzský   akční film z 50. let 20.   století - co víc dodat, hm.   Nějaké kouzlo to má, Lino   Ventura je drsný lump, ač   zrovna více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Co teď a co potom? (1991) [TV se...

Co teď a co potom?
Po filmové stránce se mi   seriál až tak nelíbil, ale   jinak jsem to pitvání   osobností a vztahů hltal   hodně. Jednak k tomu   přispěly více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Láska bez bariér (2018)

Láska bez bariér
Franck Dubosc, režisér a   hlavní protagonista, se   stává v poslední době mým   oblíbeným francouzským   hercem v komediích. V roli   sobce, více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Chiedi perdono a Dio... non a me...

Požádej Boha o odpuštění... mě ne

Chiedi perdono a Dio... non a me
Naplněná pomsta hrdiny   Cjamanga (možno brát   Djanga), ale uspokojení   nepřináší. Klasický   spaghetti western plný   přestřelek a zabíjení, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Godzilla II Král monster (2019)

Godzilla II Král monster
Godzilla (2014) ušla dal jsem   60% a v mnohém film aspoň   nějak fungoval. Tohle je   přeplácáná kaše píčovin   a nesmyslů a bohužel to i u   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.167/0.155