ohodnotit

Dávajte si pozor!

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
1.6.1991
„Tragikomédia o žiarlivosti a odpočúvaní, ktorá je aj o mnohých z nás...“

Celkové hodnocení filmu Dávajte si pozor!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2012
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.3.2009
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.8.2011
legenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27522minih27522Efekt nula (1998) 
Zero Effect n
minih4068minih4068Billy Madison (1995) 
Billy Madison n
minih158356minih158356Ozvěny zla (2012) [TV film] 
Burden of Evil n
minih3718minih3718Beethoven (1976) 
Beethoven - Tage aus einem Leben n
minih44346minih44346Škoda že je to taková potvora (1954) 
Peccato che sia una canaglia n
minih26522minih26522Zrozeni z moře (1997) 
Swept from the Sea n
minih71681minih71681Svatební obřad (2010) 
Ceremony n
minih65796minih65796Strom (2010) 
L'arbre n
minih39389minih39389Večeře s April (2003) 
Pieces of April n
minih2520minih2520Accattone (1961) 
Accattone n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (7)
7   - curil
7   - cicis
5   - Agostino
5   - Nasudr
4   - legenda
6   - rosta12
10 - Gremmie

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

131 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

131 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:30

135 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:25

70 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166450
Osobností: 661137
Fotografií: 647983
Plakátů: 311715
Obsahů a biografií: 153192

Poslední komentáře

Akce v Istanbulu (1975)

Akce v Istanbulu
Statečný a mimořádně   schopný československý   rozvědčík bojuje s   kapitalistickými zloduchy a   deklasuje přitom nejenom   německé více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Riekes Liebe (2001) [TV film]

Sourozencká "Liebe"

Riekes Liebe
Viděno 13.7.2020 na YOUTUBE v   originále, takže jsem   nerozuměl dokonal všem   dialogům, ale i tak se mi   film líbil. Pro mnohé lidi   asi více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Rogue One: Star Wars Story (2016...

Rogue One: Star Wars Story
Příběh je zařazen jako   vedlejší linie hlavní řady   Star Wars, konkrétně krátce   před epizodu IV (tedy první   natočený díl ságy Star   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Belmondo (2016) [TV film]

Belmondo
Z mého pohledu velkého   fanouška Jean-Paula Belmonda   jde opravdu o vynikající   dokument. Zajímavý   komentář je vyvážený   glosovaním více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Rambo: Poslední krev (2019)

Rambo: Poslední krev
Já mám rád všechny díly   Ramba, je to jednoduchý a má   to šťávu. Poslední dva   díly, nám díky jiné době,   poskytují i docela dost   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.295/0.283