Hodnocení uživatele Pitryx

Pitryx

Pitryx zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

Online   Petr Pika

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
...ani smrt nebere
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2015
10 000 dnů (10,000 Days)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.11.2015
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2014
105% alibi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.1.2018
11-11-11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.9.2013
12 kol (12 Rounds)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2015
12 opic (12 Monkeys)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.1.2011
127 hodin (127 Hours)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.6.2013
13 Eerie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2014
13 Sins
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.2.2017
13: Hra smrti (13 game sayawng)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2017
1303 gôshitsu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.11.2014
15 minut (15 Minutes)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.2.2014
1922
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
14.7.2018
1942
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.1.2011
2001 maniaků (2001 Maniacs)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2020
2012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2016
21 Jump Street
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.7.2014
22 výstřelů (L'immortel)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.10.2015

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1996) [TV pořad]

09:05 - 09:45

37 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Válka stíhacích es 1917-1918

09:35 - 10:30

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Chytrá horákyně (2009) [TV fil...

08:35 - 09:50

67 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Prima SVĚT

09:25 - 09:55

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166395
Osobností: 661077
Fotografií: 647203
Plakátů: 311432
Obsahů a biografií: 153111
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Návrat velkého blondýna (1974)

Návrat velkého blondýna
Pořád je to moc dobrá   komedie a oproti prvnímu   dílu i trošku akčnejší   ale přece jen tomu chloupek   chybí. Je to zkrátka "jen"   druhý více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Žena je žena (1960)

Žena je žena
Francouzská nová vlna,   barevný sentimentální   hudební komedie a v ní Anna   Karina, Jean-Claude Brialy a   Jean-Paul Belmondo. V   podstatě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Kluci z bronzu (1980)

Kluci z bronzu
Jako vykreslení vojny v   tehdejší době se to   absolutně nedá brát.   Vojenské prostředí   posloužilo jen jako kulisa   děje a jako takové ho více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Vlak do Yumy ve 3:10 (1957)

Vlak do Yumy ve 3:10
Film jsem dnes viděl asi   popáté, možná pošesté,   ale stále je na co se koukat.   Pravda, závěr mohl být   lépe vymyšlen, ale budiž.   více >

Autor: Petrkey | Hodnocení: 8 / 10

Návrat velkého blondýna (1974)

Návrat velkého blondýna
Oproti jedničce přibylo   více humorných skečů. Je   to zkrátka větší prdel,   tak typická pro francouzské   komedie. Režisér Yves Robert   si více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.018/0.008
Partneři:
Hyperreality.cz | BigZoom.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz