Hodnocení uživatele collen

collen

collen zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
(Ne)obyčejný kluk (Wonder)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2018
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2016
127 hodin (127 Hours)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2020
21 gramů (21 Grams)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.3.2019
21 Jump Street
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.12.2017
28 dní (28 Days)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2017
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
24.2.2017
33 životů (The 33)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2019
35 panáků rumu (35 rhums)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.9.2018
40 dnů a 40 nocí (40 Days and 40 Nights)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.12.2016
40 let panic (The 40 Year – Old Virgin)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2019
45 let (45 Years)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2019
50/50
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.11.2017
7 dní hříchů
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.11.2018
7 životů (Seven Sisters)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.12.2018
8 MM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.11.2018
90 minut v nebi (90 Minutes in Heaven)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.6.2017
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166274
Osobností: 660935
Fotografií: 645415
Plakátů: 310696
Obsahů a biografií: 152902
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Pátrání (2018)

Pátrání
Další neobvyklé pojetí   dramatického příběhu   vyprávěné děním na   displeji notebooku. Je to v   podstatě takové digitální   found footage. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Bohouš (1968) [TV film]

Bohouš
Tohle "horské drama" pro tři   herce je geniální kousek   režiséra Petra Schulhoffa.   Slabá půlhodinka skvělé   zábavy, nesmrtelných   hlášek více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Úniková hra (2019/1)

Úniková hra
Vzhledem k tomu že scénář   vymýšlela 14 letá dívka   tak je srozumitelný,film je   neprofesionální tudíž ho   nemůžu hodnotit jako   více >

Autor: Tvujchabr

Hra s nevěrou (2005)

Hra s nevěrou
Pokud muž jede vlakem bez   jízdenky a bez potřebného   finančního obnosu si   jízdenku alespoň zakoupit u   průvodčí, měl by   zpozornět, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Dlouhá míle (1989) [TV seriál]

Dlouhá míle
Smekám hluboko před   Svatoplukem Skopalem. Čekal   jsem obvyklou filmařskou   praxi, jakože se herec   párkrát proběhne před   kamerou, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.017/0.009
Partneři:
Hyperreality.cz | BigZoom.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz